Цукрове пісочне печиво.

 Цукрове пісочне печиво:

Інгредієнти: борошно - 450 г, масло вершкове - 200 г, цукор - 200 г, яйце - 1 шт. молоко - 50 мл, цукор ванільний - 2 ч. л. сіль - 0,5 ч. л.


Приготування: у миску міксера кладемо 200 г м'якого вершкового масла, додаємо 200 г цукру. Збиваємо до отримання білої пишної маси. У процесі перемішування додаємо 2 ч. л. ванільного цукру і половину чайної ложки солі. При бажанні можна додати в тісто мигдалеву есенцію, апельсинову цедру або інший ароматизатор, за смаком. Поки масляна суміш перемішується, в окремій мисці змішуємо яйце і 50 мл молока. Не припиняючи перемішувати, по черзі, потроху додаємо в масляну суміш 450 г борошна, яйце з молоком. Викладаємо пісочне тісто на кухонну плівку, надаємо зручну для подальшої роботи форму, загортаємо і відправляємо в холодильник, мінімум на 2 години. Потім виймаємо тісто з холодильника, присипаємо стіл, тісто і качалку борошном і розкачуємо пісочне тісто в пласт товщиною 3 мм. Вирізаємо печиво різної форми, перекладаємо на деко і випікаємо 10 хвилин в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180-190 градусів Цельсія. Готове цукрове пісочне печиво виймаємо з духовки, даємо охолонути.



Комментарии

Популярные сообщения