Амереканські млинці "Панкейки"


 Приготування панкейків: в 5 шагів.

1.Збиваємо міксером або вінчиком молоко, яйця, олію або вершкове масло і цукор. Вершкове масло, повинно бути тепле або трохи тепле, але не гаряче.

2.Змішуємо борошно з сіллю і розпушувачем. Після чого просіюємо в молочно-яєчну суміш.

3.Добре перемішуємо, маса повинна бути однорідною.

4.Розігріваємо пательню, нічим не змащуючи. Вона повинна бути суха.

5.Для одного панкейка виливаємо на пательню 2 ст. л. тіста. Після того як почнуть з’являтися бульбашки, млинець необхідно перевернути. На другій стороні він буде смажитися моментально, тому важливо стежити за панкейком.

Подайте панкейки з топінгом до смаку.


Комментарии

Популярные сообщения