Амереканські млинці "Панкейки"
Приготування панкейків: в 5 шагів.
1.Збиваємо міксером або вінчиком молоко, яйця, олію або вершкове масло і цукор. Вершкове масло, повинно бути тепле або трохи тепле, але не гаряче.
2.Змішуємо борошно з сіллю і розпушувачем. Після чого просіюємо в молочно-яєчну суміш.
3.Добре перемішуємо, маса повинна бути однорідною.
4.Розігріваємо пательню, нічим не змащуючи. Вона повинна бути суха.
5.Для одного панкейка виливаємо на пательню 2 ст. л. тіста. Після того як почнуть з’являтися бульбашки, млинець необхідно перевернути. На другій стороні він буде смажитися моментально, тому важливо стежити за панкейком.
Подайте панкейки з топінгом до смаку.
Комментарии
Отправить комментарий