Приготування смачного борщю.

 Смачний, ароматний й простий в приготуванні рецепт борщу з ребрами та буряково-томатною заправкою "Торчин" створений для справжніх поціновувачів класики. Адже борщ з ребрами це, мабуть, найпопулярніший та найавтентичніший серед усіх рецептів борщу, що так нагадує смак рідного дому.

1.Перед тим, як почати готувати борщ з реберцями необхідно підготувати усі інгредієнти: спочатку треба ретельно промити та нарізати м'ясо, нарізати кубиками картоплю, нашинкувати капусту.

2.До 2,5 літрів води додати свині реберця та довести до кипіння. В киплячу воду висипати нарізану кубиками картоплю й варити до готовності.

3.Після чого додати капусту й дати їй проваритись 3-4 хвилини. За тим додати буряково-томатну заправку “Торчин”, ретельно перемішати й залишити прорватись ще на 2 хвилини.

Класичний, смачний та ароматний борщ з ребрами готовий до подачі. За бажанням до борщу можна додати сметану та прикрасити зеленню.

         Більш детальний розпис.

Як приготувати смачний борщ

Погодьтесь, що борщ – це не просто страва української національної кухні, це наша велика легенда, адже борщ для українців – одна з головних страв, а його приготування – ціле таїнство. І рецептів, як приготувати смачний борщ існує безліч та й кожна господиня має свій секрет, й у кожної виходить по-своєму смачно.

Поділимось декількома секретами від українських господинь:

Ребра можна запекти або віджарити перед тим, як варити з них бульйон. Це додасть страві своєрідного аромату.

Капусту до борщу слід додавати останньою, щоб вона була хрустка й не розварилась, а от картоплю краще обирати тих сортів, що розварюються.

А щоб приготування борщу стало легким, а смак насиненим та виразним спробуйте заправки Торчин: томатна з болгарським перцем та буряково-томатна.

Наприклад, Буряково-томатна заправка у своєму складі має томатну пасту, натертий буряк, моркву, цибулю, спеції й зелень, що надають страві апетитного темно-червоного відтінку та натуральний овочевий смак. А Томатна заправка з болгарським перцем містить шматочки моркви, цибулі, соковитого болгарського перцю, густу томатну пасту й зелень, що надає страві кисло-солодкі нотки, апетитний томатний колір та пряний аромат.




Комментарии

Популярные сообщения