Шарлотка.

 Бісквітне тісто для яблучної шарлотки за цим рецептом готується просто, без поділу яєць на жовтки та білки. Шарлотка виходить пишною та повітряною, а якщо гарно викласти яблука, а потім перевернути готовий пиріг, - і дуже ошатною.



 Яблука наріжте скибочками.


 Полийте яблука нарізані лимонним соком і перемішайте.


 У велику миску розбийте яйця.



 Увімкніть духовку для розігріву до 180 градусів.


 До яєць всипте цукор.


 У рецептах бісквітного тесту кількість цукру у столових ложках часто відповідає кількості яєць. Тобто для бісквіту із 4-х яєць достатньо 4-5 ложок (і стільки ж ложок борошна).

Комментарии

Популярные сообщения