Сирники.
Інгредієнти:
сир 5-9% — 400 г;
яйце — 1 шт;
борошно — 2 ст. л + окремо для панірування;
манка — 2 ст. л;
цукор — 3 ст. л;
ванільний цукор або ваніль — дрібка;
сіль — дрібка;
рослинна олія для смаження.
Сир, одне велике яйце, ваніль, цукор та сіль з`єднайте за допомогою виделки або блендера. Додайте манку та просіяне борошно. Тісто має бути густим і майже не липнути до рук. Сформуйте кульки, обваляйте в борошні та надайте їм приплюснуту форму. Обсмажуйте на середньому вогні по кілька хвилин з кожного боку, а тоді зменште вогонь та накрийте кришкою ще на 5-7 хв. Готові сирники чудово поєднаються зі сметаною, медом або фруктовим джемом.
Комментарии
Отправить комментарий