К основному контенту

Сообщения

Избранные

Узбецький плов — прості правила приготування.

  Існує безліч рецептів приготування плову. І це зрозуміло, адже все залежить від місцевості, в якій ця страва готується. Незмінною залишається у всіх рецептах основа плову: рис, м’ясо, цибуля, морква і спеції.  Сьогодні у нас узбецький плов. За часів моєї бутності в Ташкенті моркву для нього брали виключно жовтого кольору. А рис для особливих випадків купувався на ринку. Кращим сортом вважається сорт «Дезіре», що в перекладі значить «ручний рис». А все тому, що перевіряють його якість руками, і спостерігати за цим процесом одне задоволення. В цій статті розажу про головні правила приготування узбецького плову. І одразу зазначу, що нічого складного в цьому процесі нема. Інгредієнти для узбецького плову У Ташкенті плов готують або на бавовняній оліїі, або на баранячому жирі, або в їх суміші. Бавовняна олія має певний запах, і тому її попередньо добре прожарюють разом з цілою головкою цибулі або просто з кісткою м’яса. 500 грамів баранини (можна замінити іншим м’ясом, але тоді плов вже б

Последние сообщения

Як приготувати шашлик

Курка в духовці.

Приготування смачного борщю.

Трубочки із кремом.

Шарлотка.

Сирники.

5 помилок у приготуванні сирників.

Кекси